BUDIMO PRIJATELJI

KURSNA LISTA

Tržni centar – Mali bajmok

T.C. „Mali Bajmok“, poznatiji pod imenom „Buvljak “, u poslednjih deset godina dvadesetog veka ostvario je značajan napredak u pijačnoj delatnosti Subotice. Subotica se na geografskoj karti Vojvodine, Srbije, odnosno Centralne i Istočne Evrope, pored niza specifičnosti, izdvaja i po ovoj pijaci. T.C. „Mali Bajmok“ je danas velika alternativna robna kuća. Diskontna je onoliko koliko nalažu tržišni principi poslovanja, ali uvek i sigurno odlično snabdevena upravo onim artiklima koji imaju prođu na tržištu. U prilog ovoj konstataciji govori i podatak da na pedesetak tezgi svakodnevno radi i zelena pijaca koja snabdeva građane svežim životnim namirnicama.

Tržni centar „Mali Bajmok“ je izgrađen pored regionalnog puta Subotica-Sombor, neposredno pred izlazak iz Subotice. Infrastruktura, pre svega nadkriveni prodajni prostori sa tri hale i jednom nadstrešnicom, oko 200 lokala i oko 1.600 registrovanih radnji na tezgama, unutrašnje saobraćajnice, parkinzi i sistem dodatnih usluga koje je „Tržnica“ razvila, razlikuje ovaj tržni centar u odnosu na druge robne pijace u zemlji. Od novembra 1997. godine, na bazi aktuelnih zakonskih propisa, svi prodavci u Tržnom Centru „Mali Bajmok“ imaju registrovane radnje na tezgama.

U cilju potpunog prilagođavanja zahtevima modernog tržišta T.C. „Mali Bajmok“ od nedavno svojim korisnicima pruža mogućnost besplatnog korišćenja internet usluga.

Radno vreme: od 6 do 15 časova

                     (manipulacija robom zakupaca lokala i tezgi do 17 časova)