Robna pijaca

Robna pijaca „Mali Bajmok" je specijalizovana pijaca za trgovinu proizvoda robe široke potrošnje. Površina na kojoj je pijaca izgrađena, sa svim objektima na njoj, iznosi 38.813 kvadratnih metara. Na ovoj površini je 1.950 prodajnih mesta različitog tipa gde 1.700 stalnih prodavaca prodaje svoje proizvode.

Jedna je od najvećih i najpoznatijih robnih pijaca u Srbiji. Sa četiri hale, 1.656 tezgi, više od 200 lokala i zatvorenim parkingom, subotički Buvljak je infrastrukturno najopremljenija robna pijaca u regionu. Veliki izbor različitih vrsta robe široke potrošnje na ovu pijacu privlači na hiljade kupaca, kako iz cele Srbije tako i susednih zemalja, naročito Mađarske.

PRODAJNI PROSTORI

BROJ

Robne tezge

1.481

Tezge za prodaju poljoprivrednih proizvoda

160

Lokali

202

Montažni objekti (kiosk)

10

Rashladne vitrine

17

Rashladne komore

-

Skladišta

155

Obeležena prodajna mesta

100

Boksovi za lubenice

-

Ukupan broj raspoloživih tezgi je 1.639. Zelena pijaca, koja je deo pijace “Mali Bajmok”, raspolaže sa 160 tezgi i 17 rashladnih vitrina u mlečnoj hali.

Pijaca ima 260 obeleženih parking mesta, dva sanitarna čvora i kontrolnu vagu. Kompletna infrastruktura pijace, kao i oprema, su funkcionalne. Tezge su u dobrom stanju, a menadžemt "Tržnice" planira nove radove na unapređenju kompletne infrastrukture ovog prodajnog prostora.

RADNO VREME: svakog dana od 6 do 17 časova, osim 1. januara