Preskoči video / Skip Video
07 Apr 2020
Dostava na kućnu adresu

Dostava na kućnu adresu

U nastojanju da u uslovima vanrednog stanja, proglašenog zbog epidemije korona virusa, olakša snabdevanje građana Subotice i pomogne poljoprivtrednim gazdinstvima i preduzetnicima koji se bave proizvodnjom i prodajom hrane da nastave poslovanje, Akcionarsko društvo „Tržnica“ objavljuje kontakt podatke svojih korisnika usluga koji su spremni da vrše dostavu prehrambenih proizvoda koji se prodaju na pijacama na kućne adrese kupaca.

Detaljnije...23 Mar 2020
Odluka Nadzornog odbora AD „Tržnica“

Odluka Nadzornog odbora AD „Tržnica“

Nadzorni odbor Akcionarskog društva „Tržnica“ je danas doneo odluku o stavljanju van snage Cenovnika usluga AD „Tržnica“ (broj 16/19 donet 29.02.2019.godine)  za period od 1. do 30. aprila  2020.godine. Odluka je doneta na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja („Sl. glasnik RS“ br.29/2020), Uredbe o organizovanju rada poslodavca za vreme vanrednog stanja ("Sl. Glasnik RS“, br. 31/2020), Naredbe Gradskog štaba lokalne samouprave grada Subotice od 21.03.2020.godine, i na osnovu člana 82. Statuta, A.D. ‘’Tržnica’’ Subotica.

Detaljnije...21 Mar 2020
Sve pijace zatvorene do daljnjeg

Sve pijace zatvorene do daljnjeg

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije i lokalne samouprave Grada Subotice, koje se odnose na prevenciju i sprečavanje širenja zaraze korona virusom, sve pijace kojima upravlja Akcionarsko društvo „Tržnica“ će od 22. marta 2020. godine biti zatvorne do daljnjeg. Odluka se odnosi na Robnu pijacu „Mali Bajmok“, zelene pijace na Paliću i Aleksandrovu, mešovitu pijacu u Bajmoku i auto i stočnu pijacu.

Detaljnije...
20 Mar 2020
Nastavlja se dezinfekcija pijaca

Nastavlja se dezinfekcija pijaca

U skladu sa merama prevencije i sprečavanje širenja zaraze korona virusom, koje su donele Vlada Republike Srbije i lokalna samouprava Grada Subotice, Akcionarsko društvo "Tržnica" sprovodi dezinfekciju pijaca. Nakon Robne pijace "Mali Bajmok", dezinfekcija se radi na pijacama u Bajmoku, Aleksandovu i na Paliću. 

Detaljnije...

Sve vesti