Preskoči video / Skip Video
01 Sep 2017
Održana prva "Noć subotičkih pijaca"

Održana prva "Noć subotičkih pijaca"

U četvrtak, 31. avgusta od 18 do 22 časa, u ulici Korzo u centru Subotice, održana je manifestacija pod nazivom „Noć subotičkih pijaca“. Manifestacija je osmišljena u sklopu programa obeležavanja Dana grada Subotice, a organizovali su je Akcionarsko društvo „Tržnica“ i JKP „Subotičke pijace“ uz podršku Poslovnog udruženja „Pijace Srbije“ i lokalne samoprave Subotice.

Detaljnije...02 Avg 2017
Bezbedno kupovati meso iz rashladnih vitrina na pijacama

Bezbedno kupovati meso iz rashladnih vitrina na pijacama

Prodaja mesa i mlečnih proizvoda na pijacama dozvoljena je samo u rashladnim vitrinama, a proizvodi koji se prodaju iz rashladnih vitrina su bezbedni poručuju iz preduzeća „Subotičke pijace“, kao i iz AD „Tržnica. Za prodaju mesa, kolača i mlečnih proizvoda neophodno je ispuniti uslove poput adekvatne temperature i održavanje higijene vitrina.

Detaljnije...28 Jul 2017
Katalog ponude

Katalog ponude

Sa izborom i cenama dela ponude Robne pijace "Mali Bajmok", posetioci oficijelnog web portala AD "Tržnica" se od ove nedelje mogu upoznati u novoj rubrici pod nazivom KATALOG.

Detaljnije...
17 Jun 2017
Beogradski Noćni Market

Beogradski Noćni Market

Predstavnici Akcionarskog društva “Tržnica” su prošlog petka, 16. juna, posetili manifestaciju “Beogradski Noćni Market”, koja je pod sloganom „Svi za Dunav“ održana na pijaci “Zemun” u Zemunu. “Tržnica” je istovremeno podržala i učešće članova Udruženja “Ukusi tradicije” iz Subotice na ovoj maniefstaciji, koji su na centralnom trgu u Zemunu promovisali svoje proizvode kao što su, na primer, sušeni paradajz, pekmezi od kasjija i šljiva, ceđeni sokovi od jabuke itd.

Detaljnije...
16 Jun 2017
Vanredna sednica Skupštine Udruženja pijaca Srbije

Vanredna sednica Skupštine Udruženja pijaca Srbije

Na XVIII, vanrednoj sednici Skupštine, koja je 16. juna održana u Beogradu, članovi Poslovnog udruženja “Pijace Srbije” su razmatrali predlog radne verzije Uredbe o sadržini, načinu i uslovima za otpočinjanje obavljanja komunalnih delatnosti, koju je pripremilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.

Detaljnije...

Sve vesti