Pijace

Akcionarsko društvo „Tržnica“ osnovnu delatnost obavlja na četiri pijace u Subotici koje se prostiru na površini od 79.632 kvadratna metra. To su robna pijaca „Mali Bajmok“ (Buvljak), auto i stočna pijaca i zelene pijace „Palić“ i „Aleksandrovo“. U okviru robne pijace „Mali Bajmok“ je organizovana i zelena pijaca koja posluje kao sastavni deo ovog velikog prodajnog prostora.

Najveća pijaca kojom gazduje ovo preduzeće je Robna pijaca „Mali Bajmok“  na kojoj svakodnevno posluje oko 2 hiljade prodavaca i proizvođača robe široke  potrošnje, voća, povrća, mlečnih i drugih proizvoda.

Auto i stočna pijaca, koje se nalaze na istoj lokaciji u neposrednoj blizini Buvljaka, organizovane su kao specijalizovani prostor za trgovinu motornim vozilima, odnosno stokom i žitaricama.

Pijace u naseljima Palić i Aleksandrovo zadovoljavaju potrebe stanovnika ovih mesnih zajdnica prvenstveno u snabdevanju svežim voćem i povrćem. Pijaca na Paliću ima potencijal da se paralelno sa razvojem turističke ponude sve više specijalizuje za ponudu koja će biti zanimljiva gostima ovog turističkog bisera.