Pijace

Akcionarsko društvo „Tržnica“ osnovnu delatnost obavlja na četiri pijace u Subotici koje se prostiru na površini od 79.632 kvadratna metra. To su robna pijaca „Mali Bajmok“ (Buvljak), auto i stočna pijaca i zelene pijace „Palić“ i „Aleksandrovo“. U okviru robne pijace „Mali Bajmok“ je organizovana i zelena pijaca koja posluje kao sastavni deo ovog velikog prodajnog prostora.

Najveća pijaca kojom gazduje ovo preduzeće je Robna pijaca „Mali Bajmok“  na kojoj svakodnevno posluje oko 2 hiljade prodavaca i proizvođača robe široke  potrošnje, voća, povrća, mlečnih i drugih proizvoda.

Auto i stočna pijaca, koje se nalaze na istoj lokaciji u neposrednoj blizini Buvljaka, organizovane su kao specijalizovani prostor za trgovinu motornim vozilima, odnosno stokom i žitaricama.

Pijace u naseljima Palić i Aleksandrovo zadovoljavaju potrebe stanovnika ovih mesnih zajdnica prvenstveno u snabdevanju svežim voćem i povrćem. Pijaca na Paliću ima potencijal da se paralelno sa razvojem turističke ponude sve više specijalizuje za ponudu koja će biti zanimljiva gostima ovog turističkog bisera.

RADNO VREME PIJACA KOJIMA UPRAVLJA AD „TRŽNICA“ SUBOTICA:

Robna pijaca “Mali Bajmok” radi svakog dana od 6 do 17 časova, osim 1. januara
Zelena pijaca “Mali Bajmok” radi svakog dana od 6 do 17 časova, osim 1. januara
Auto pijaca radi svakog dana od 6 do 20 časova, osim 1. januara
Stočna pijaca radi svakog dana od 6 do 14 časova, osim 1. januara
Zelena pijaca “Palić" radi svakog dana od 7 do 15 časova, osim 1. januara
Zelena pijaca “Aleksandrovo” radi svakog dana od 7 do 15 časova, osim 1. januara
Pijaca "Bajmok" radi četvrtkom i nedeljom od 7 do 13 časova