Četvrti „Dani pijaca Srbije“ u Subotici

U Subotici će se od 4. do 7. juna održati četvrta manifestacija „Dani pijaca Srbije“, koju organizuje Poslovno udruženje „Pijace Srbije“ u saradnji sa Akcionarskim društvom „Tržnica“ i uz podršku lokalne samouprave Grada Subotica.

„Dani pijaca Srbije“ će se održati na šetalištu dela Aleje Maršala Tita, neposredno pre Hale sportova. U istom terminu i na istom mestu, održaće se i V sajam domaće hrane, vina i rakije „Ukusi tradicije”, koji okuplja i promoviše proizvođače domaće hrane iz cele Srbije. Obe manifestacije se održavaju paralelno sa IX regionalnim i međunarodnim sajmom privrede „Subotica 2015”, pa će Subotičanima i posetiocima Subotice u ovom periodu biti na raspolaganju bogat izbor različitih izložbeno-promotivnih sadržaja.

Cilj manifestacije „Dani pijaca Srbije” je da okupi i predstavi proizvođače i prodavce domaće hrane sa pijaca u Srbiji i promoviše pijačnu delatnost kao izrazito značajan kanal distribucije svežeg voća i povrća, mlečnih i mesnih proizvoda, jaja, meda, organske i domaće hrane.

Poslovno udruženje „Pijace Srbije“ i Akcionarsko društvo „Tržnica“ na četvrtim „Danima pijaca Srbije” očekuju učešće najvećih pijačnih uprava iz cele Srbije, koje će na izložbeno-prodajnim štandovima predstaviti proizvođače sa najatraktivnijom ponudom sa svojih pijaca.

Među učeesnicima ovih manifestacije će se naći i proizvođači organske i domaće hrane, vina i rakije, suvenira, rukotvorina i proizvoda starih zanata.