Bogata ponuda džinsa na Buvljaku

Različite vrste artikala od džinsa spadaju u red najatraktivnijih i najtraženijih proizvoda koji se nude na Robnoj pijaci „Mali Bajmok“. Kao neizostavni deo garderobe ljudi svih generacija, džins već decenijama privlači kupce iz cele Srbije i regiona na popularni subotički Buvljak. Razlog je jednostavan – na Buvljaku se uvek može naći veliki izbor dezena i modela odeće od džinsa koji prate aktuelne modne trendove!

Prodavci džinsa na ovoj pijaci, sa puno stila i samopouzdanja, kupcima svakodnevno predstavljaju i nude  odličnu kombinaciju kvaliteta i modernog džins dizajna. U ponudi su atraktivni modeli dečije džins odeće za sve uzraste, ženski i muški program, pantalone, košulje, jakne, suknje, haljine, kombinezoni, šortsevi ...

Na veliko zadovoljstvo kupaca, odeća od džinsa se na tezgama i u lokalima na Buvljaku prodaje po veoma povoljnim cenama. Ženske famerice se mogu kupiti za od 1.200 do 2.700, a muške po ceni od 1.500 do 2.500 dinara. Cene teksas suknji su od 1.500 do 1.800 dinara, a u bogatoj ponudi džinsa za decu teksas haljinice se nude po ceni od 800 do 1.000 dinara, dečije farmerice se prodaju za od 1.500 do 1.600, a šorcevi za od 1.200 do 1.300 dinara.

Uživajte u kupovini na subotičkom Buvljaku!