Svakog vikenda na Buvljaku deset hiljada kupaca

Robna pijaca “Mali Bajmok“ već nekoliko godina beleži ekspanziju kupaca iz drugih zemalja, naročito iz susedne Mađarske – rekla je Gordana Bogdanović, marketing menadžerka AD "Tržnica" u razgovoru za Pannon TV. – Tokom vikenda Buvljak poseti oko deset hiljada ljudi.

Kupci iz Mađarske su u toku prošle godine bili najbrojniji deo posetilaca popularnog Buvljaka. Procenjuje se da ih je tokom 2014. godine u ukupnoj populaciji posetilaca ove robne pijace bilo oko 46 odsto, a prema najsvežijim istraživanjima trend rasta se nastavlja, pa je od janura do septembra tekuće godine procenat posetilaca Buvljaka iz Mađarske veći od 50 odsto.

- Ovako veliko interesovanje kupaca se može tumačiti činjenicom da se ova robna pijaca, kako u Srbiji tako i zemljama u regionu, prepoznaje po širokom asortimanu robe, povoljnim cenama i infrastrukturnoj uređenosti – rekla je Gordana Bogdanović za Pannon TV.

Kompletan intervju, sa opširnijim informacijama o delatnosti Akcionarskog društva “Tržnica” i planovima daljeg razvoja ovog preduzeća, možete pogledati na sledećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=n8T3CLYGCIw